Οικίες του μέλλοντος

Στον 21ο αιώνα, στην εποχή των γρήγορων ρυθμών και της οικονομικής αστάθειας και αβεβαιότητας, χρειάζεστε λύσεις άμεσες και οικονομικές.
Τώρα πρωτοποριακές λύσεις και καινοτόμα προϊόντα για ένα «Έξυπνο Σπίτι» που θα μπορεί να αντιδρά και να προσαρμόζεται σε ακραία καιρικά φαινόμενα χρησιμοποιώντας πρωτοποριακά υλικά και την επιστήμη της τεχνολογίας. Έμπειρο προσωπικό και συνεργάτες μια ομάδα επαγγελματιών αρχιτεκτόνων και πολιτικών μηχανικών προσφέρει τη λύση που σας ταιριάζει.

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΑ

Τα πλείστα υλικά της οικοδομής εισάγονται από το εξωτερικό αφού περάσουν από ύψιστους ευρωπαϊκούς ελέγχους ποιότητας. Μεταλλικό σκελετό κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μέταλλο μεγάλης αντοχής με υψηλό δείκτη αντισεισμικότητας με θερμομονωτικά και ηχομονωτικά υλικά με υψηλό δείκτη πυροπροστασίας και πυραντίστασης, για μόνωση μέχρι και 50% περισσότερο από τις οικίες με μπετόν, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΣΚΕΛΕΤΩΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Προστασία από σεισμό: Ο σκελετός κατασκευάζεται από μέταλλο, υλικό γνωστό για την τεράστια αντοχή του που χρησιμοποιείται ευρέως στις προηγμένες χώρες. Το μέταλλο έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τις οικίες από μπετόν. Τα κτίρια από μπετόν έχουν σύντομη διάρκεια ζωής λόγω ψαθιρότητας και ερπυσμού του μπετόν και οξείδωσης του σιδήρου. Η αυξημένη ελαστικότητα του μετάλλου σε συνδυασμό με το μικρό βάρος της τοιχοποιίας από θερμομονωτικά και ηχομονωτικά υλικά δεν επιβαρύνουν την οικοδομή με βαρύ φορτίο, με αποτέλεσμα να την καθιστούν πλήρως αντισεισμική.

ΤΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΔΩΡΕΑΝ

Σε σχέδια που έχουν ήδη ετοιμαστεί από καταξιωμένους αρχιτέκτονες, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας, από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε δωρεάν. Αν πάλι επιθυμείτε μπορούν να ετοιμαστούν σχέδια για το σπίτι σας όπως το ονειρεύεστε σε γη που ανήκει στην εταιρεία μας ή σε δική σας ιδιόκτητη γη.

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Βέβαια, η ταχύτητα στην παράδοση του σπιτιού των ονείρων σας, δεν είναι το μοναδικό πλεονέκτημα. Το χαμηλό κόστος κατασκευής, μέχρι και 40% χαμηλότερο μιας αντίστοιχης κατασκευής με μπετόν, είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην απόφαση για να προχωρήσετε με την οικοδόμηση. Επιπλέον, καθ΄όλη τη διάρκεια της ανέγερσης της οικίας, οι σύμβουλοι αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί θα είναι στη διάθεση σας για να σας λύσουν κάθε απορία και να φροντίσουν οποιαδήποτε ανάγκη σας.

ΠΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ – ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

Το σπίτι των ονείρων σας θα κτιστεί με άριστα υλικά, από έμπειρους και εκπαιδευμένους τεχνίτες. Μπορεί να γίνει δικό σας γρηγορότερα και φθηνότερα. Μπορεί να είναι ασφαλέστερο και πιο οικολογικό (μέχρι και 50% εξοικονόμηση στην κατανάλωση ενέργειας).

Back to top